Menu Schaaper Safety Services

Meer over Schaaper Safety Services

Eigenaar Jan Schaaper is een gecertificeerd hoger veiligheidskundige en specialist op gebied van risicomanagement. Met ruime werkervaring als consultant en trainer voor diverse sectoren, waaronder de energie-, staal- en voedselindustrie, de transportsector (spoor), nuts-sector en overheid, is hij in staat om organisaties op zowel strategisch als operationeel niveau te ondersteunen.

Jan Schaaper is een sterk doelgerichte en ambitieuze adviseur met een passie voor het vak van veiligheidskunde. Jan is een no-nonsense adviseur, sterk analytisch en laat zich niet  snel uit het veld slaan. Zijn werkwijze kenmerkt zich door het zorgvuldig voorbereiden en uitvoeren van een gedragen verbeterstrategie binnen een organisatie waarbij hij gemakkelijk tussen diverse niveaus kan schakelen en communiceren. Jan is een gecertificeerd hoger veiligheidskundige (kerndeskundige niveau 3).

Kenmerkend voor Schaaper Safety Services is een proactieve houding, empowerment van uw organisatie door kennisverhoging, rol-verantwoordelijkheid, tools en hulpmiddelen en het opstellen van een werkbare verbeterstrategie. Kortom: resultaatgericht en samen werken aan uw prestaties!

Schaaper Safety Services werkt samen met een aantal vakspecialisten en kan zo klanten breed en professioneel van dienst zijn.

Meer weten? Neem dan contact op.

Uw veiligheid naar een hoger niveau?